Sæby Scenen opfører Hodja fra Pjort på Skovlyst

Sæby Scenen opfører Hodja fra Pjort på Skovlyst

14. april 2018 - kl. 0:29 - af

Sæby Scenen har en lang tradition for spændende teateropførelser med børn og unge på scenen. I marts var det stykket Ødeheksen, som var skrevet af Anne Sivesgaard. Her i april opfører juniorholdet teaterstykket: Hodja fra Pjort, som bygger på den kendte børnebog af Ole Lund Kirkegaard.

Drengen Hodja bor i den hyggelige lille by Pjort i landet Bulgislav. Hans far er skrædder, men det gider Hodja ikke være. Han vil ud i verden. En gammel mand låner ham et flyvende tæppe og så tager Hodja ud for at se verden. I hovedstaden bliver tæppet narret fra ham, men Hodja er fast besluttet på at få sit tæppe tilbage – en farlig opgave.

Instruktionen er denne gang i hænderne på to af scenens rutinerede skuespillere, Anne Snebang og Aleks Nielsen. Sammen med de unge aktører har de skabt en farverig forestilling.

Stykket opføres på Skovlyst, Kildevej 51, den 18 til 20. april kl. 19.00 og den 21. april kl. 14.30.

Billetter kan købes via Datsbilletten.dk eller i døren.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Scenen opfører Hodja fra Pjort på Skovlyst' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER