Skjolds Jyllandsserie jagter sæsonens første sejr

Skjolds Jyllandsserie jagter sæsonens første sejr

13. april 2018 - kl. 8:45 - af

Skjolds Jyllandserie-1-hold har stadigvæk første sejr til gode, da det blev til et knebent 0-1 nederlag til Aalborg Freja i sidste kamp på Sparekassen Vendsyssel Arena. Til trods for hård fight og flere chancer, så måtte Skjolds tropper indkassere et mål 1 minut før slutfløjt.

Efter en god ugens træning er jyllandsseriemandskabet dog klar til at tage revanche, når Skive IK kommer på besøg. Lørdagens gæster er, ligesom Skjold, uden point i de første 2 kampe. De har uden tvivl et ønske fra begge mandskaber om at få slettet ’nullet’ i tabellen, og det kommer helt sikkert til at afspejle både fight og intensitet i kampen.

Skibonitter er et relativt uskrevet blad, da det sidste møde ligger 4-5 år tilbage i tiden. Der er derfor heller ikke meget information at hente om de kommende modstandere udover, at de er reserver til klubbens første hold, som til daglig folder sig ud i 1. division.

Kampen fløjtes op på lørdag kl.13.30, hvor der vil være tændt op i grillen og lagt øl og sodavand på køl.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjolds Jyllandsserie jagter sæsonens første sejr' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER