Veteranerne vandt vinterens holdskydning

Exif_JPEG_PICTURE

Veteranerne vandt vinterens holdskydning

10. april 2018 - kl. 0:04 - af

Sæby og Omegns Skytteforening har fornylig afsluttet vinterens turnering

i holdskydning.

Vinderen blev Veteranerne med Ladies på 2. pladsen.

Turneringen, som havde deltagelse af 4 hold, var meget spændende indtil sidste runde.

Veteranerne lagde sig fra starten på 1. pladsen, som holdet bevarede hele turneringen igennem, og endte med et samlet pointtal på 3.529 med 138 x-10ere. Ladies var efter 1. runde på 2. pladsen med boltpistolen på 4. pladsen. Efter 3. runde røg Ladies ned på 4. pladsen med Boltpistolen på 3. pladsen. Resten af turneringen kæmpede Boltpistolen og Ladies om 3. og 4. pladsen. Denne kamp blev helt tilspidset i sidste runde, da begge hold efter skydningen havde pointlighed, nemlig 3.511, så 2. og 3. pladserne måtte afgøres ud fra antal x-tier. Her var holdene også meget lige, Ladies havde 114 mod Boltpistolens 113, hvorefter Ladies kom på 2. pladsen, skarpt forfulgt af Boltpistolen på 3. pladsen.

Daltons var efter 1. runde på 3. pladsen, men efter 2. runde lagde holdet sig på 2. pladsen, som det bevarede indtil sidste runde, hvor noget gik helt galt, så de endte på en 4. plads med 3.506 point og 115 x-10ere.

Der var i det hele taget spænding til det sidste, da alle hold var meget jævnbyrdige

Bedste individuelle skytte blev Jesper Nielsen.

Efter skydningen var der præmieoverrækkelse til nr. 1, Veteranerne og nr. 2. Ladies. Og i øvrigt hyggeligt samvær med lidt godt til ganen.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Veteranerne vandt vinterens holdskydning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER