Spiseriet i Sæby får ny forpagter…

Spiseriet i Sæby får ny forpagter…

10. april 2018 - kl. 5:37 - af

Det er Bettina Petersen, som pr. 1. juni overtager stedet. Hun bor i Frederikshavn, og er restaurantchef på Gl. Ålbæk Kro, men da hun i mange år har haft en ønske om at blive selvstændig, slog hun til, da lejligheden bød sig.

”Der er mange ting, der skal på plads endnu inden åbningen, men stedet skifter navn til Cafe Glad, og det bliver med rigtig cafestemning, og et menukort i den lette ende, men så det favner bredt. Der skal selvfølgelig også være plads til, at man bare kan komme og nyde en fadøl eller andet i de skønne omgivelser udenfor, eller i dårligt vejr kan hygge sig indenfor i cafeen.

Jeg håber at kunne holde åbent hele året, i sommermånederne fra kl. 10 til kl. 22 – køkkenet lukker kl. 21, og i vinterhalvåret vil åbningstiderne nok blive lidt kortere, men jeg synes, det er kedeligt med en helt lukket cafe i de mørke måneder, det gør byen så trist, men det er noget af det, som ikke er lagt helt fast endnu”, siger Bettina.

Nu skal de sidste ting på plads inden åbningen, og hun glæder sig til at byde velkommen i Cafe Glad.

Vi skal for god ordensskyld oplyse om at Lena i Spiseriet fortsat holder åbent. (red.)

En kommentar til “Spiseriet i Sæby får ny forpagter…” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Spiseriet i Sæby får ny forpagter…”

  • Annika Fredenstrand

    Mon Lena åbner et nyt Spiseri et andet sted?

    Elsker tag-selv-bordet og den dejlige stemning

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spiseriet i Sæby får ny forpagter...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER