Hotel Viking sælger ud af deres inventar

Hotel Viking sælger ud af deres inventar

10. april 2018 - kl. 1:25 - af

Hotel Viking holder stort lagersalg i forbindelse med en omfattende renovering af hotellet, de har derfor valgt at åbne op for gemmerne, og sælger ud af deres inventar, søndag den 15. april fra kl. 10.00 – 15.00.

”Vi renoverer hotellet for 8 mio. henover de næste 3 år, og vi kan ikke vente med at vise de nye værelser og fællesarealer frem. I mellemtiden vil der selvsagt blive en masse skønne ting tilovers, og det ville være synd bare at smide dem ud. Det kunne jo være, at andre kunne få lige så stor glæde af dem, som vi har haft”, siger hoteldirektør Brian Fabricius.

Til lagersalget vil der blive serveret gratis kaffe/te til de fremmødte, og man behøver ikke gå sulten hjem, for der er frit valg mellem alle burgere på take away kortet til kun 100 kr. pr. stk. Dette tilbud gælder kun søndag den 15. fra kl. 11.00 til 20.00.

Af inventar kan der blandt andet findes:
Box senge, TV, stole, borde, lamper, sofaer, minibar, glas, porcelæn, telefoner og dyner.

Man finder lagersalget på: Vikingevej 2 i Sæby – lige bag ved hotellet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hotel Viking sælger ud af deres inventar' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER