Dy’va Halbal tog kegler – så de gør det igen!

Dy’va Halbal tog kegler – så de gør det igen!

9. april 2018 - kl. 11:55 - af

Lørdag aften dannede Dybvad Hallen rammen om den første udgave af Dy’va Halbal, arrangeret af Dybvad Boldklub. Alt var udsolgt da de to bands Østre Gasværk, Dansuenza samt diskotek Magic Power indtog scenen og fyldte dansegulvet fra start til slut.

Dermed var 500 gæster på plads, hvoraf de ca. 475 startede aftenen med den lækre halbal-menu fra Dybvad Kro – et resultat, som boldklubbens bestyrelse er ovenud tilfreds med. Successen kom ikke mindst i hus på grund af uvurderlig hjælp fra mange frivillige både før og under festen, fortalte formand Klaus Nielsen i sin velkomsttale inden det hele gik løs.

Boldklubben håber, at man – med den store tilslutning allerede første gang, Halballet løber af stablen – nu har en fantastisk mulighed for at starte en ny, god forårstradition i Dybvad, og dermed kan se frem til mere god musik i hallen til næste år.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dy'va Halbal tog kegler - så de gør det igen!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER