125.000 kroner til Kræftens Bekæmpelse fra Sæby

125.000 kroner til Kræftens Bekæmpelse fra Sæby

8. april 2018 - kl. 20:56 - af

Indsamlingsleder Jytte Christensen kunne i dag sende 125.000 kr. fra Sæby og omegn til Kræftens Bekæmpelses hovedkontor.

Mange indsamlere i alle aldre tog sig tid til at hjælpe i et par timer og med det skønne forårsvejr, blev det hele bare endnu bedre. Desværre lykkedes det ikke at besætte ca. 10 ruter, så derfor er årets resultat 15.000 kr. lavere end sidste år, men stadig tilfredsstillende og en stor bedrift af alle.

Jytte Christensen fortæller: ” I Sæby har vi et trofast indsamlerkorps i alle aldre, og der skal lyde en stor tak til alle, der denne søndag arbejdede for kræftsagen”.

I Kræftens Bekæmpelse arbejdes der generelt for at færre får kræft, at flere overlever kræft og får et bedre liv med kræft. Kræftens Bekæmpelse er den organisation, der bidrager mest til forskningen i Danmark og kan bryste sig med at være førende indenfor kræftforskningen i hele verden. Der sker rigtig mange nye tiltag i disse år, så forhåbentlig kan endnu flere patienter og pårørende snart høste frugterne af dagens arbejde.

På landsplan blev der indsamlet i alt 32.400 millioner kr., som udelukkende vil gå til forskning, patientstøtte og forebyggelse.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '125.000 kroner til Kræftens Bekæmpelse fra Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER