GF Nord uddeler 150 gratis billetter til LadyWalk

GF Nord uddeler 150 gratis billetter til LadyWalk

6. april 2018 - kl. 0:08 - af

Er du kvinde, og vil du gerne gå for at støtte arbejdet i Endometriose Foreningen og Hjerteforeningen? Så kan du gå med i årets Ladywalk mandag den 28. maj kl. 18.30. Ruten starter og slutter ved FFK Centret i Frederikshavn, og GF uddeler lige nu 150 gratis billetter til arrangementet.

– Vi var utrolig glade for den store opbakning til Ladywalk i 2017, og vi håber, at mange vil være med igen i år, hvor fokus endnu engang er på trafiksikkerhed, fællesskab og en gåtur i den gode sags tjeneste, siger Tina Philipsen fra GF Forsikring i Frederikshavn og Hjørring.

– Uanset om man deltager i Ladywalk, eller om man blot er med for at sende deltagerene godt afsted, er man velkommen til at kigge forbi vores stand. Vi uddeler reflekser og gode råd om trafiksikkerhed og så har vi en konkurrence, hvor man kan teste sin viden om netop trafiksikkerhed og vinde flotte præmier, siger Tina Philipsen og fortsætter:

– Så vi opfordrer til, at man tager sin veninde, mor, søster, sin datter eller sin kollega med på en frisk gåtur. Man får en dejlig aften med masser af god stemning – og man vælger naturligvis selv, om man vil gå syv eller tolv kilometer.

Først til mølle-princippet
Er man interesseret i de gratis biletter, skal man blot henvende sig på GF Forsikrings kontor i Frederikshavn på tlf. 98 42 50 22 eller i Hjørring på tlf. 98 92 50 23. Man kan også sende en mail til loth@gfforsikring.dk

Billetterne bliver fordelt efter først-til-mølle princippet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'GF Nord uddeler 150 gratis billetter til LadyWalk' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER