Bedste regnskab i Turisthus Nord nogensinde

Bedste regnskab i Turisthus Nord nogensinde

5. april 2018 - kl. 17:36 - af

Ved Turisthus Nords generalforsamling onsdag den 4. april på Hotel Viking i Sæby kunne René Zeeberg bl.a. fortælle, at de i 2017 kommer ud med det bedste regnskab nogensinde –  et overskud på 322.965 kr. efter skat.

Dette bygger på et år, hvor gæsterne kårede Skagen til Danmarks bedste kystferiedestination, og omsætningen overgik hele to milliarder kroner i Frederikshavn Kommune. Turismebranchen beskæftiger nu mere 2.450 ansatte – eller mere end hver 11. arbejdplads.

Der har været godt gang i kedlerne med flere nye initiativer og stor synlighed med et reach via egne SoMe-kanaler på +25 millioner, hvor af de har leveret minimum 97.000 potentielle kunder direkte “ind i butikken” hos deres partnere. Mere end én million brugere har søgt information på deres hjemmeside toppenafdanmark.dk.

Turisthus Nord takker et fantastisk personale, gode samarbejdspartnere, et super professionelt guidekorps, deres visionære bestyrelse og ikke mindst de 318 kompetente medlemmer.

Se mere på www.turisme2017.dk

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bedste regnskab i Turisthus Nord nogensinde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER