Sæby-Pilot klar til nye eventyr trods nødlanding

Sæby-Pilot klar til nye eventyr trods nødlanding

2. april 2018 - kl. 9:57 - af

SaebyAvis.dk har nu været i kontakt med piloten, der kan oplyse, at han ikke er kommet noget til trods den lidt hårde medfart.

Nødlandingen forløb helt efter bogen, og han havde, med 8 km til flyvepladsen, fundet en egnet mark til landing, hvilket alt sammen blev koordineret med kontroltårnet i Ålborg, der var klar til at slå alarm, hvis noget skulle gå galt.

“Alt forløb som sagt planmæssigt, men maskinen kunne ikke svæve langt nok til at gå fri af det hegn, som fik den til at slå en kolbøtte.
Jeg var selvfølgelig lidt rundt på gulvet lige efter, også fordi det pludselig går op for en hvor alvorligt det kunne være gået, men ellers har jeg det fint”, fortæller piloten til SaebyAvis.dk

Maskinen der ejes af en lille flok lokale flyveentusiaster, skal som tidligere skrevet nu undersøges af haverikomissionen, men piloten håber det kan gå hurtigt, så de igen kan komme på vingerne. For selvom uheldet var voldsomt, er han overbevist om, at maskinen kan laves, da den var forbavsende fin, uheldet til trods. Den ene vinge og propellen er umiddelbart det der har taget skade, men om der viser sig yderligere defekter, kan kun den nærmere undersøgelse vise.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby-Pilot klar til nye eventyr trods nødlanding' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER