Byudviklingsprojekt i Dybvad skudt i gang

Byudviklingsprojekt i Dybvad skudt i gang

27. marts 2018 - kl. 8:26 - af

Onsdag den 4. april kl. 17.00-19.30 lægges der sidste hånd på de foreløbige indsatsområder og udviklingsplaner for Dybvad, som inden længe skal præsenteres for byrådets politikere. Det sker ved et borgermøde i Dybvad Hallen, hvor repræsentanter fra Dybvad Handel & Erhverv, Dybvad Borgerforening og Frederikshavn Kommune bl.a. vil sammenfatte og præsentere de ideer, der fremkom ved en “drømmevandring” i byen i marts måned.

Her havde godt 45 borgere på trods af bidende kulde fundet vej til Søparkhuset, hvorfra dagens rute udgik med to hold – og undervejs blev der gjort holdt ved nogle af de steder, hvor midler fra Boligministeriets områdeudviklingspulje vil kunne gøre gavn. Dybvad har tidligere søgt ind til denne pulje i partnerskab med Frederikshavn Kommune, og med god hjælp fra Distriktsudvalget samt en kommunal arbejdsgruppe, er de første penge til delprojekterne nu på vej. Og det er netop disse delprojekter, der skal beskrives nærmere og færdiggøres den 4. april.

Borgermødet starter med let spisning og efterfølgende børneaktiviteter i hallen, mens de voksne holder møde i cafeteriet. Ud over selve projekterne til områdefornyelse vil der her blive en præsentation af arbejdet med stiftelse af byfonden Dybvad Byudvikling ApS, hvortil anpartstegningen nu går i gang. Byfonden stiftes bl.a. på baggrund af de ønsker og tanker, der i 2016-17 opstod i forbindelse med udarbejdelse af landsbyplanen “Fælles fodslaw for det gode liv på landet” – dengang i øvrigt også i godt samarbejde med Distriktsudvalget og kommunens landdistriktskoordinator.

Alle er velkomne til at deltage i onsdagens borgermøde; også hvis man ikke ønsker at deltage i spisningen, idet det egentlige program først starter umiddelbart derefter (kl. 17.30). Man kan i øvrigt sagtens være med selv om man ikke deltog i drømmevandring og projektstarten i marts.

Se mere om byudviklingsprojektet på Facebook-siden Dybvad Online samt på www.dybvadby.dk, der efter borgermødet den 4. april vil blive opdateret med information om både konkrete indsatsområder og den nævnte byfond.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Byudviklingsprojekt i Dybvad skudt i gang' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER