Ølaften med ølsmagning i Lyngså Klubhus

Ølaften med ølsmagning i Lyngså Klubhus

26. marts 2018 - kl. 0:45 - af

Fredag aften var Lyngså Boldklub vært ved årets ølsmagning, som altid bliver afholdt i marts måned, og salget af billetter gik så stærkt, at det ikke nåede at blive annonceret. Alt var udsolgt på bare 4 dage, og det betød, at 73 personer mødte op – et par stykker var desværre – for dem – blevet syge.

I alt blev der prøvesmagt 9 forskellige øl fra flere danske bryghuse, og det var ølentusiast Bo L. Jensen fra Frederikshavn, der stod for præsentationen, krydret med nogle gode historier og en god evne til at holde publikums interesse fast.

Aftenen startede med 5 forskellige øl i den lettere ende, hvorefter der blev serveret pølsebord. Da alle var mætte, gik Bo L. Jensen igang med at præsentere de sidste 4 i den lidt tungere ende, dvs. med en højere promille.

Alle hyggede sig, og flere spurgte da også efter, hvornår næste prøvesmagning fandt sted. Det bliver i marts 2019, men efter den store succes er der allerede nu lagt op til, at klubben måske afholder endnu en ”ølaften” i år.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ølaften med ølsmagning i Lyngså Klubhus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER