Ugens bolig fra Nybolig Sæby<br>…

Ugens bolig fra Nybolig Sæby

25. marts 2018 - kl. 0:43 - af

Attraktivt kvarter – 1 plans villa med god indretning!
Kastanievej er en blind villavej blot 1 km fra centrum. Jeres kommende naboer er i alle aldre, for kvarteret henvender sig til alle. Der ligger flere daginstitutioner til børnene ikke langt herfra, Sæby skoleafdeling og Sæbygårdskolen ligger 1,5 km. væk i hver sin retning og så er der kort afstand til Svømmehal, Sæby Fritidscenter, indkøb og bibliotek.

Et af de smukkeste områder I Sæby ligger kun få hundrede meter væk, så en dag, hvor i har tid, så gå en tur i Gybels Plantage, som har rigt dyreliv.

Rødstensvillaen i et plan, er perfekt til både 1. gangs køberne, eller til parret, hvor børnene er flyttet fra reden.

Villaen har alt, hvad man har brug for, den er rigtig godt indrettet og så er grunden på 345 m2 ganske overkommelig.

Entréen er lys med lyse klinker på gulvet og her er mulighed for at stille skoene og hænge jakken. På højre side er der bryggers, hvor der er god opbevaringsplads, samt vaskemiljø. Badeværelset er med flotte skabselementer, mørke klinker på gulv og i brusenichen. Videre er der adgang til 2 gode værelser samt et fint stort soveværelse.

Køkkenet er lyst og tidsløst med de hårde hvidevarer der er brug for. Endvidere er der store lyse klinker på gulvet og en karnap som giver et godt lysindfald.

Køkkenet er i åben forbindelse med stuen. I stuen er der god plads til spisebord og en sofaafdeling, fra stuen er der udgang til dejlig lys udestue hvor man kan nyde solen fra det tidlige forår, her er klinker på gulvet, termotag og termovinduer.

En rigtig fin bolig med alt på et plan!

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/kastanievej/105085/932158

Sag nr.: 932158
Kontant pris: kr. 1.048.000,-
Udbetaling: kr. 55.000,-
Ejerudgift pr. md.: kr. 1.473,-
Brutto/netto ekskl. ejerudgift: kr. 4.792,-/3.989,-
Bolig areal: 96 m2
Grund: 345 m2
Stue/vær.: 1/3
Opført: 1981/1997
Energimærke: C

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig fra Nybolig Sæby
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER