Frederikshavneren der aldrig rigtigt rejste hjemmefra

Frederikshavneren der aldrig rigtigt rejste hjemmefra

21. marts 2018 - kl. 14:35 - af

Sådan kalder Jens Gaardbo selv sin fortælling om rejsen fra Frederikshavn til den store medieverden og tilbage igen.

Hør om studentertjansen på Vendsyssel Tidende, som nyhedschef på TV2 og som vært på Hjertegalla. Hjertesagen er vigtig for Jens Gaardbo! Derfor er foredraget også i samarbjede med Hjerteforeningen i Sæby og Sæby Bibliotek!

Det sker i Sæby Kulturhus, Manegen, torsdag den 12. april kl. 19, og billetter fås stadig hos www.fof-vendsyssel.dk

Jens Gaardbo er studievært og flittig skribent.

Hør om alt det medierne gør ved os. Om det der gik godt – og det der gik mindre godt. Få en personlig beretning fra en mand, der forlod den nordjyske østkyst som 19-årig. Og som 61-årig alligevel aldrig helt er rejst væk!

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavneren der aldrig rigtigt rejste hjemmefra' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER