Spuns ved kaj på Sæby Havn skal repareres

Spuns ved kaj på Sæby Havn skal repareres

20. marts 2018 - kl. 13:22 - af

Den er gal med et stykke af den inderste del af kajen på Sæby Havn. For at undgå, at kajstykket, som er fra 1948 og repareret omkring 1987, kollapser og falder sammen, har det været nødvendigt at sætte gang i en udskiftning.

Havnefoged Birger Isaksen forklarer til Sæby Avis, at det pågældende stykke kaj de seneste måneder har bulet mere og mere ud mod vandet.

”Det er stræktømmeret og forankringsboltene, som med tiden er rustet fra hinanden, hvorved kajen på den pågældende strækning har sat sig mere og mere. Vi har kunnet konstatere, at kajen det seneste år er begyndt at bule ud i havnen – faktisk er det nu oppe på 6 cm,” lyder det fra Birger Isaksen.

Derfor er en reparation helt nødvendig. Man tør ikke længere risikere, at der står folk på stedet, og endnu værre, hvis en bus holdt med passagerer, og kajen sank.

Arbejdet foretages af NH kranløft fra Østervrå og Trigon for Sæby Havn og Frederikshavn Kommune. Birger Isaksen skønner, at reparationen vil løbe op i 6-700.000 kr. Han håber, arbejdet kan være afsluttet i løbet af en måneds tid.

Tekst og fotos af Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spuns ved kaj på Sæby Havn skal repareres' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER