Kriminel sæbynit og kriminel haslevit mødtes i fængslet

Kriminel sæbynit og kriminel haslevit mødtes i fængslet

19. marts 2018 - kl. 15:40 - af

Egentlig er det to gamle haslevitter, der er tale om – og de er begge „kriminelle“, idet de skriver kriminalromaner. De har det tilfælles, at de begge er opvokset i Haslev. Tom Oxager – også kaldet Lystmorderen og bosiddende i Sæby – og Hans-Willy Bautz mødtes på Krimimessen i det gamle statsfængsel i Horsens, hvor de afløste hinanden ved et cafébord på Mødestedet. Cafébordet blev stillet til rådighed for udvalgte forfattere og  hver især havde de det til rådighed i en time. Derfra kunne de så kapre læsere til deres kriminalromaner.

Tom Oxager, der som søn af politiassistent Thorvald Oxager er opvokset i Haslev, bor som nævnt i Sæby. Indtil nu har han fået udgivet tolv krimier og en biografi, hvori han bl.a. beretter om sin tid i Haslev, hvor han tog studentereksamen fra Haslev Gymnasium. Desuden fortæller han om sit liv i Sæby. Tom Oxagers seneste krimi „Calvados“ udkom for nogle få måneder siden.

Hans-Willy Bautz er altså også opvokset i Haslev, hvortil han er vendt tilbage efter 30 års arbejde i Tyskland, hvor han har fået udgivet to bøger med fortællinger og to krimier. I Danmark har han indtil nu fået udgivet to krimier, hvoraf den seneste udkom i sidste uge med titlen „Mord på færgen til Palermo – Michael Bechs rejse til Sicilien“ og således havde premiere på Krimimessen i Horsens.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kriminel sæbynit og kriminel haslevit mødtes i fængslet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER