Vis flaget når der er indsamling i Kræftens Bekæmpelse

Vis flaget når der er indsamling i Kræftens Bekæmpelse

14. marts 2018 - kl. 0:15 - af

Søndag den 8. april er der Landsindsamling i Kræftens Bekæmpelse.

I 2017 blev der i gl. Sæby kommune afregnet kr. 140.000 til Kræftens Bekæmpelse. Det er det bedste resultat de nogensinde har haft. Måske når de ikke så meget i 2018, men mindre er også en god hjælp til brug for forskning, forebyggelse og patientstøtte – en indsats, der skaber håb og redder liv.

Kræft berører mange af os på et eller andet tidspunkt i vores liv – som patient, pårørende eller som efterladte.

Så derfor, har du et par timer til overs, så har Kræftens Bekæmpelse i Sæby brug for din hjælp, da de gerne skal have alle ruter i Sæby og opland besat. Meld dig som indsamler på Indsamling.dk eller  tlf. 7012 2018.

Man kan også ringe til indsamlingsleder Jytte Christensen på tlf. 3026  0473.

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vis flaget når der er indsamling i Kræftens Bekæmpelse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER