Privatskolen ønsker fritagelse for kommunal grundskyld

Privatskolen ønsker fritagelse for kommunal grundskyld

14. marts 2018 - kl. 5:48 - af

En ansøgning fra Privatskolen i Sæby om fritagelse for betaling af kommunal grundskyld er sat på dagsordenen for Økonomiudvalgets næste møde onsdag eftermiddag.

Helt præcist drejer ansøgningen fra Privatskolen sig om fritagelse for betaling af grundskyld for ejendommen matr. nr. 2 by, Toftlund, Volstrup sogn – beliggende Nordens Alle 6, Sæby.

Ejendommen er erhvervet pr. 1. marts 2017 og benyttes til skoleformål. Ejendommen, der er ubebygget, udgør 6.203 m2 og er ved seneste offentlige vurdering ansat til en ejendomsværdi på 341.200 kr. Den årlige grundskyld udgør 10.219 kr.

Kommunalbestyrelsen kan meddele hel eller delvis fritagelse for grundskyld af skoler, hospitaler, sygehuse og institutioner godkendt i henhold til den sociale lovgivning, biblioteker under offentligt tilsyn samt offentligt tilgængelige museer.

Økonomidirektøren indstiller forud for mødet, at Økonomiudvalget godkender, at der – i henhold til praksis – meddeles fritagelse for betaling af grundskyld for ejendommen Nordens Alle 6. Skattefritagelsen gælder fra 1. januar 2018, og så længe ejendommen benyttes til skoleformål.

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Privatskolen ønsker fritagelse for kommunal grundskyld' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER