Ordinær generalforsamling i Sæby Golfklub

Ordinær generalforsamling i Sæby Golfklub

12. marts 2018 - kl. 0:13 - af

Torsdag den 8. marts blev der afholdt ordinær generalforsamling i Sæby Golfklub, hvor 82 medlemmer mødte op for at høre bestyrelsesformand Svend Larsens beretning om, hvad der har været det vådeste år i golfklubbens historie, men på trods af det, endet med flere succeshistorier af både sportslige og menneskelige præstationer.

Vandproblemerne har været store og har udgjort et stort problem, men der arbejdes hårdt på at forbedre dræningen i det lerrige jord, og så håber man naturligvis på at vejrgudernes begejstring for regn var en engangsforestilling i det omfang, vi så det i 2017.

En tilfreds kasserer gennemgik grundigt regnskabet, som viste et overskud på 58.461, hvilket overføres til egenkapitalen, hvor der afsættes ekstra kr. 60.000 til dræning i 2018.

Ud af bestyrelsen trådte tidligere baneudvalgsformand Poul Thomsen, og i stedet blev Kent Launing Christiansen valgt til bestyrelsen.

Den nye bestyrelse er repræsenteret således: Kim Bæk (juniorudvalg), Jørn Sivertsen (næstformand), Kim Albæk (sportsudvalg og sponsorudvalg), Kent Launing Christiansen – ny mand i bestyrelsen (baneudvalg), Else Steen (kasserer), Flemming Sørensen (begynderudvalg) samt Svend Larsen (formand).

Et vigtigt punkt for mange af tilhørerne var forhandlingen af den eksisterende lejekontrakt, der udløber i 2025. Bestyrelsen har i længere tid forhandlet med udlejer, og møderne er i øjeblikket sat i bero, men forventes genoptaget i nærmeste fremtid.

Bestyrelsen

Bestyrelsen

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ordinær generalforsamling i Sæby Golfklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER