Elisabeth arrangerer brætspilsdag på Sæby Bibliotek

Foto: SaebyAvis.dk

Elisabeth arrangerer brætspilsdag på Sæby Bibliotek

12. marts 2018 - kl. 10:13 - af

Elev hos Bog & Ide i Sæby, Elisabeth Lundal Rasmussen, har i samarbejde med Sæby Bibliotek taget initiativ til en brætspilsdag på biblioteket, lørdag 24. marts, kl. 11.00-15.00 En fantastiske chance for hele familien til en sjov, hyggelig og udfordrende lørdag fyldt med både nye og kendte spil.

Det bliver en ganske særlig begivenhed på Sæby Bibliotek denne lørdag. Et samarbejde mellem Sæby Bibliotek, Bog & Idé samt spilforhandler Enigma giver en helt fantastisk chance for at komme forbi biblioteket og prøve fire helt nye brætspilsudgivelser. Derudover vil der være mindst 15 brætspil, som alle har mulighed for at prøve. Det er Elisabeth Lundal Rasmussen og børnebibliotekar Freja Bak Madsen fra Bibliotek & Borgerservice, der står bag initiativet.

Elisabeth har været elev hos Bog & Idé i Sæby siden 2016, og skal aflægge sin afsluttende fagprøve 14. juni. Hun har valgt at sætte fokus på brætspil til sit afgangsprojekt. – Vi sælger virkelig mange brætspil i butikken – specielt til jul og i sommerferien, fortæller Elisabeth. Hun kunne godt tænke sig at få brætspil bredt ud til hele året, samtidig med, at hun har undersøgt lidt, især blandt unge, hvad det er for typer af brætspil, de interesserer sig for. – Jeg kan konstaterer, at rigtig mange gerne vil spille, men at de kender alt for lidt til, hvilke spil, der er på markedet. Elisabeth har også spurgt lidt ind til, hvilke typer spil, der er mest interesse for, og her er det bl.a. hold/teamspil og strategispil, der topper listen.

Nu har hun været på hylden i butikken og valgt en helt stribe af spil ud, der henvender sig til et meget bredt publikum – både strategispil, holdspil, hyggelige spil m.m. – Jeg tænker, at det måske kunne være meget rart lige at prøve et eller flere spil, før man går ud og investerer i dem, foreslår Elisabeth.

– Vi er rigtig glade for, at Elisabeth har taget kontakt til os, for det passer helt perfekt til, at biblioteket de sidste par år har haft et bredere fokus på spil og brætspil, fortæller børnebibliotekar Freja Bak Madsen.

Elisabeth og Freja er begge ivrige brætspillere, og de glæder sig til en hyggelig og uformel spildag for alle aldre. – Vi kan kun opfodrer hele familien til at komme hen på Sæby Bibliotek til en sjov, hyggelig og udfordrende lørdag, slutte Elisabeth og Freja.

Der er fri entré til spildagen, du møder bare op, og måske er der også en lille overraskelse fra Bog & Idé.

Listen over spil:
– Codenames

– Ticket to ride Europa

– Ticket to ride – udvidelsespakken: Asia

– Pandemic

– Mysterium

– Tsuro

– Smallworld

– Flick ém Up

– Concept

– Ultimate Werewolf

– Cortex

– Carcassonne

m.fl.

Spilhitlisten hos unge:
– Det røde hint

– EGO – Hvem er vi?

– Twister

– Bob it!

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Elisabeth arrangerer brætspilsdag på Sæby Bibliotek' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER