Politisk udvalg ser på ny på ny haltilskudsmodel

Politisk udvalg ser på ny på ny haltilskudsmodel

5. marts 2018 - kl. 8:39 - af

Når Kultur- og Fritidsudvalget mødes onsdag eftermiddag, er der på dagsordenen bl.a. et punkt med gennemgang af forslag til ny haltilskudsmodel.

Social-, sundhed- og kulturdirektøren indstiller forud for mødet, at Kultur- og Fritidsudvalget drøfter oplæg på mødet og beslutter, hvilke faktorer der skal medtænkes i forslag til ny haltilskudsmodel.

Kultur- og Fritidsudvalget blev senest på mødet den 31. januar præsenteret for forslag til ny haltilskudsmodel for de selvejende haller i Frederikshavn Kommune. Udvalget drøftede oplægget og besluttede at få punktet genoptaget og bede den nedsatte arbejdsgruppe om at udarbejde en oversigt med flere objektive faktorer, der kan indgå som elementer i en ny haltilskudsmodel.

Arbejdsgruppen har gennemgået de tidligere høringssvar fra de selvejende haller og paraplyorganisationer på det folkeoplysende foreningsområde med henblik på at fremkomme med alternative forslag til valg af faktorer. Disse præsenteres for udvalget på dets forestående møde.

Center for Kultur og Fritid har udarbejdet en oversigt over bemærkninger til høringssvar, som vedlægges sagen sammen med de tidligere indsendte høringssvar. Der er indkommet svar fra de fleste interessenter. Det gælder Sæby Fritidscenter, Sæby Svømmebad, Skagen Kultur – og Fritidscenter, Østervrå Idræts – og Kulturcenter, Frederikshavn Idrætscenter I/S, Ålbæk Idrætscenter, Idrætssamvirket i Frederikshavn Kommune samt Frederikshavn Ungdoms Fællesråd.

Vil man læse alle oversigter og gennemgå de enkelte høringssvar, kan dette link benyttes og derefter scrolle til side 71 og fremefter:
http://frederikshavn.dk/meetings/Kultur-%20og%20Fritidsudvalget%202018-2021%20(%C3%85ben)/2018/07-03-18/0Dagsorden%20samlet%20-%20%C3%85ben.pdf

Tekst af Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Politisk udvalg ser på ny på ny haltilskudsmodel' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER