Ny formand i Dyrenes Beskyttelse i Nordjylland

Ny formand i Dyrenes Beskyttelse i Nordjylland

4. marts 2018 - kl. 1:50 - af

Der har været område formandsskifte i Dyrenes Beskyttelse i Nordjylland.

Onsdag den 28. februar var alle kredsformændende i Nordjylland samlet til møde. Blandt de mange punkter var område formanden Kurt Isaksens ønske om at trække sig tilbage efter 35 år som formand. Kurt har gjort et kæmpestort arbejde for dyrene især i Nordjylland, så stor tak til ham for hans indsats.

Den nye formand for Nordjylland bliver Torben Pihl, som er fra Sæby.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny formand i Dyrenes Beskyttelse i Nordjylland' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER