Tvind-relaterede opholdssteder til ny politisk drøftelse

Tvind-relaterede opholdssteder til ny politisk drøftelse

12. januar 2018 - kl. 0:29 - af

Det daværende Børne- og Ungdomsudvalg drøftede i starten af december 2017 kommunens brug af opholdssteder og skoler med tilknytning til Tvind.

Orienteringen blev dengang taget til efterretning; men et flertal i udvalget bestående af SF, Venstre og DF besluttede, at børne- og ungdomsområdet fremover ikke anvender Tvind-relaterede opholdssteder og skoler mv.

Ida Skov (Ø) kunne dengang ikke stemme for, begrundet i, at der ikke forelå en konkret begrundelse herfor. Bent H. Pedersen (A) stemte imod og opfordrede samtidig Økonomiudvalget til at tage sagen op. Ingen af disse 2 er længere medlem af Børne- og Ungdomsudvalget, der endvidere har fået Anders Brandt Sørensen (A) som ny formand.

Sagen har også været forelagt i det daværende socialudvalg og arbejdsmarkedsudvalg.

På baggrund af, at Børne- og Socialministeren kort tid efter Børne- og Ungdomsudvalgets behandling af orienteringen offentliggjorde et svar til Folketingets social-, indenrigs- og børneudvalg den 14. december, genoptager Børne- og Ungdomsudvalget orienteringspunktet.

Dette sker med henblik på at sikre administration i overensstemmelse med svaret fra ministeriet. Frederikshavn Kommunes jurist samt KL’s juridiske kontor vurderer sagen i overensstemmelse med ministerens svar.

Link til artikel i Sæby Avis 12.12.2017:
https://saebyavis.dk/2017/12/12/kommunen-vil-udfase-skoler-med-relation-til-tvind/#more-151239

Tekst af Per Rye

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tvind-relaterede opholdssteder til ny politisk drøftelse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER