Syvsten Kro godkendt som madleverandør

Syvsten Kro godkendt som madleverandør

3. januar 2018 - kl. 14:52 - af

Fra årsskiftet er Syvsten Kro blevet godkendt af Frederikshavn Kommune som madleverandør til ældre borgere.

Det betyder, at hvis man bor i den tidligere Sæby kommune og er visiteret til madservice, kan man nu også vælge at få mad fra Syvsten Kro. I øvrigt er der frit valg, således at borgeren bestemmer, hvilken godkendt leverandør, den pågældende ønsker mad fra.

Borgere, der bor i eget hjem eller ældrebolig, har mulighed for at vælge mellem de leverandører, der er godkendt af kommunen. Foruden Syvsten Kro er det Frederikshavn Kommunes Madservice, der ”laver mad næsten som mor lavede den”. Mad herfra leveres som køle-vacuummad en gang om ugen. Endvidere Sindal Kro & Hotel (varm mad, der leveres daglig). Denne leverandør leverer ikke i gammel Sæby-kommune samt Det Danske Madhus – køle-vacuummad, hvorfra der leveres en gang pr. uge.

Madleverancerne er nærmere omfattet af en kvalitetsstandard, som beskriver, hvilken mad man kan forvente at få.

Ønsker en borger at skifte madleverandør, eller har man spørgsmål om madservice, kan man kontakte visitationsenheden på tlf. 98 45 53 54 på hverdage mellem kl. 8.00 – 9.30.

Link til yderligere information om madordninger, leverandører samt priser:
http://frederikshavn.dk/Sider/Madservice.aspx?topemne=39a3316e-a4ae-4e8d-8c34-a5195085b245&emne=6b00a38a-8460-4f8d-8d22-e7a9125f1cb2

Tekst af Per Rye

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Syvsten Kro godkendt som madleverandør' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER