Nordjyske Bank afholder DK’s største generalforsamling

Nordjyske Bank afholder DK’s største generalforsamling

15. marts 2016 - kl. 9:24 - af

aktionaermoede Nordjyske BankMed knap 3.900 deltagere bliver Nordjyske Banks ordinære generalforsamling landets største. Generalforsamlingen afholdes i aften, den 15. marts i Arena Nord i Frederikshavn med videotransmission til Aalborg Kongres og Kultur Center.

15. marts kl. 17 samles knap 3.900 Nordjyske Bank-aktionærer i Arena Nord og Aalborg Kongres og Kultur Center til Danmarks største generalforsamling. Men generalforsamlingen bliver ikke helt som de tidligere år, da to forskellige traditioner skal forenes.

I februar 2015 blev fusionen mellem Nørresundby Bank og Nordjyske Bank nemlig en realitet, og det betyder, at aktionærerne i år kan se frem til at opleve en anderledes generalforsamling, end hvad de tidligere har været vant til.

– Det er jo en speciel situation, når to virkelig store generalforsamlinger skal slås sammen til én. Vi kommer med hver vores faste traditioner, og det har på nogle områder krævet tilpasninger og en harmonisering af traditionerne, mens vi på andre områder har holdt fast i de gamle. Men jeg synes alt i alt, at vi er nået frem til en rigtig god løsning, fortæller bankdirektør Claus Andersen fra Nordjyske Bank.

Aftenens menu er et af de områder, hvor man har valgt at være traditionen tro. I Aalborg serveres der gule ærter og i Frederikshavn en tapas-tallerken, som der er gjort de sidste mange år.

En logistisk udfordring
Også i forhold til lokationerne holder Nordjyske Bank fast i traditionerne. Men for at de to generalforsamlinger i henholdsvis Frederikshavn og Aalborg juridisk kan fungere som én generalforsamling med én fælles afstemning, har det været nødvendigt at etablere en meget kraftig og sikker internetforbindelse mellem de to nordjyske byer:

– Der er meget, der skal gå op i en højere enhed, og især forbindelsen mellem de to forsamlinger er vigtig. Vi har et stort kamera-setup med OB-vogn og en meget kraftig internetforbindelse, der sikrer et knivskarpt billede. På den måde kan man nemt følge med på storskærm og samtidig kommunikere mellem stederne, fortsætter Claus Andersen.

Alle aktionærer kan frit vælge mellem at deltage i Frederikshavn eller Aalborg og har samme rettigheder og muligheder begge steder.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjyske Bank afholder DK's største generalforsamling' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER