Lene Kappelborg stopper som turistchef

Lene Kappelborg stopper som turistchef

19. januar 2015 - kl. 12:58 - af

Lene Kappelborg_600x250Efter knap ti år på posten som turistchef i Skagen Turistforening og senest næsten to år som turistdirektør for Turisthus Nord har Lene Kappelborg valgt at opsige sin stilling efter at have positioneret Skagen som populær turistdestination og gennemført en fusion af de tre turistforeninger.

Bestyrelsen for Turisthus Nord har modtaget en opsigelse fra turistdirektør Lene Kappelborg, der indtil videre bliver på sin post frem til udgangen af april 2015.

Bestyrelsesformand Jacob Thorup Larsen udtaler:

– Bestyrelsen beklager dybt Lenes valg, da Lene har været en yderst dygtig turistchef for Skagen Turistforening i knap ti år og senest turistdirektør for Turisthus Nord i knap to år. Lene har gjort en formidabel indsats og har positioneret Skagen som en af landets mest populære turistdestinationer, medvirket til en god turistudvikling i Frederikshavn Kommune og Nordjylland og hun har gennemført en vigtig fusion af de tre store turistforeninger i kommunen. Vi skylder Lene en stor tak, og vi ønsker hende al held og lykke fremover.

Lene Kappelborg udtaler i forbindelse med sin opsigelse:

– Jeg har haft en utrolig spændende tid som turistdirektør med mange gode oplevelser. Jeg føler nu, at jeg er kommet i mål med mine opgaver – senest med fusionen af de tre turistforeninger. Det giver mig lyst til at prøve kræfter med nye, store opgaver, og jeg vil bruge den næste tid til at overveje, hvilken vej jeg skal nu.

Bestyrelsen beklager Lenes afgang, men vælger samtidig at se fremad og se mulighederne i et direktørskifte:

– Lene har med sit arbejde og fusionen af de tre turistforeninger leveret en solid og god platform, som gør, at vi er optimalt rustet til fremtidens turismeopgaver, som rummer store potentialer. Hun videregiver et yderst spændende job med mange muligheder, en virksomhed med meget kompetente medarbejdere og en spændende destination med mange kvaliteter og et fortsat potentiale. Vi håber, at mange vil finde stillingen attraktiv, siger Jacob Thorup Larsen.

For at finde den rigtige person til den nu ledige stilling som turistdirektør har Turisthus Nord entreret med et rekrutteringsfirma til at bistå med processen. Det er håbet, at den nye direktør kan præsenteres i april 2015.

Lene Kappelborg_400x600

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lene Kappelborg stopper som turistchef' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger