Basketball: Sæby tabte hjemme til AUS

Basketball: Sæby tabte hjemme til AUS

13. januar 2015 - kl. 9:42 - af

Basketball2014_600x250Sæbys 1 division damer fik denne weekend brudt sin sejrsrække. Rækkens nr. 1 AUS fra Århus blev en for stor mundfuld for Sæbyholdet i et spændende og intens opgør i Sæby Fritidscenter.

Første periode: Sæby kommer godt fra start, hvor holdet bringer sig foran 13-2 efter 6 minutters spil. Særligt Sæbys Signe Brandt er varm og scorer de 9 ud 13 point. Men desværre kommer topholdet sig over Sæbys hurtige opspil, og gæsterne får hentet det tabte ind og vinder perioden 13-14.

Anden Periode: Igen starter Sæby godt, hvor holdet igen bringer sig foran efter 4 minutters spil til stillingen 21-16. Nu er det Sæby unge Nina Munck, der finder vejen til kurven. Men igen får AUS hentet ind, og begge hold skiftes til at føre resten af denne periode. AUS foran med et enkelt point til pausen 28-29.

Tredje periode: Kampen er frem til sidste minut helt lige. Dog kommer flere af Sæbys spillere i fejlproblemer, og det gør, at der rokkeres rundt på pladserne i både forsvar og angreb. Dette gør, at AUS kan bringe sig foran med 41-48 ved perioden slutning.

Fjerde periode: Gæsterne fra Århus starter perioden med de to første scoringer. Sæbys profil Signe Brandt må udgå med sin femte personlige fejl allerede efter 1 minuts spil. Sæby holder dog AUS´ scoringer nede, men har selv utroligt svært ved at komme til fornuftige scoringsforsøg. AUS vinder sidste periode og kampen med 48-61.

Scoringer for Sæby: Signe Brandt 20 point, Nina Munck 8, Line Ypkendanz 6, Henriette Sørensen 5, Christina Legaard 4, Chanett Frahm 3 og Cathrine Frahm 2 point.

”Ærgerligt vi ikke kunne holde skarpheden i vores angreb kampen igennem. Vi starter flot med hurtige opløb, som vi har trænet en del det sidste stykke tid. Men vi må ryste dette nederlag af os, og fokusere på næste weekends kamp, hvor vi tager imod Skovbakken også fra Århus. De ligger pt. på andenpladsen i rækken. Stor ros til den unge Nina Munck, som i denne kamp tog meget ansvar, og som var en konstant trussel i AUS´ forsvar. Holdet takker også det talrige og entusiastisk hjemmepublikum, som gjorde hvad de kunne for at bringe holdet til en sejr”, udtaler træner Henrik Hansen efter kampen.

Sæbys herrer i Serie 2 vandt på hjemmebane over Vrå Basket med 77-65 efter halvlegsføring 36-20.
Her var Jan Jensen og Sten Frederiksen bedst scorende med hhv. 31 og 20 point.

Periodecifre:

1      13-14

2      15-15

3      13-19

4      09-13

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Basketball: Sæby tabte hjemme til AUS' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER