Vinderen af hovedpræmien i ”The Julespil” er fundet

Vinderen af hovedpræmien i ”The Julespil” er fundet

31. december 2014 - kl. 0:06 - af

vinder af the Julespil2014Den heldige vinder, som blev: AnneMarie Jensen,
Dortesvej i Sæby, skal af sted på 4 dages ferie for 2 personer på Schlosshotel Nordland i Nordtyskland, hvor der bl.a. bliver dækket op til en 4-retters middag inkl. aperitif på en af opholdets aftener.

Slottet er elegant indrettet med originale detaljer som glasmosaikkuppel i loftet i trappehallen, smukke stuklofter og fløjlstapet i salonerne. Slottets ejer er kunsthandler og indretter løbende med nye antikviteter og historiske effekter – og alt er i princippet til salg! Så gå bare på opdagelse og spørg i receptionen, hvis du får lyst til at købe noget med hjem.

Det er igen i år lokale kræfter – Happydays – der sender den heldige vinder af sted på ferie.
Bag Happydays gemmer der sig lidt af en succes: Rejsevirksomheden blev grundlagt i 2004, og i dag har firmaet 40 ansatte og to udnævnelser som Gazellevirksomhed bag sig, og Happydays er blevet et registreret varemærke.

For det med navnet mener de noget med derude i Vangen. Happydays er grundlagt på visionen om at skabe rejser – med glæde. Her lægger alle sig i selen for at levere en ”vare”, hvor man kan mærke, der er glæde bag. Det sker ud fra filosofien om, at man forvalter folks mest dyrebare tid – deres fritid – når man arrangerer en rejse. Happydays sælger kør-selv-ferier, og virksomhedens hoteller er vidt forskellige og spredt over det meste af Europa. Men de finder perlerne, de besøger deres egne hoteller, sikrer at prisniveauet er fornuftigt – og så elsker de at give den ”lidt ekstra”.

Handelsstandsforeningen ønsker tillykke til den heldige vinder, og siger tusind tak til de mange, som har handlet lokalt og bl.a. købt julegaver i Sæbys butikker.

vinder af the Julespil2014

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vinderen af hovedpræmien i ”The Julespil” er fundet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER