Vinderen af hovedpræmien i ”The Julespil” er fundet

Vinderen af hovedpræmien i ”The Julespil” er fundet

31. december 2014 - kl. 0:06 - af

vinder af the Julespil2014Den heldige vinder, som blev: AnneMarie Jensen,
Dortesvej i Sæby, skal af sted på 4 dages ferie for 2 personer på Schlosshotel Nordland i Nordtyskland, hvor der bl.a. bliver dækket op til en 4-retters middag inkl. aperitif på en af opholdets aftener.

Slottet er elegant indrettet med originale detaljer som glasmosaikkuppel i loftet i trappehallen, smukke stuklofter og fløjlstapet i salonerne. Slottets ejer er kunsthandler og indretter løbende med nye antikviteter og historiske effekter – og alt er i princippet til salg! Så gå bare på opdagelse og spørg i receptionen, hvis du får lyst til at købe noget med hjem.

Det er igen i år lokale kræfter – Happydays – der sender den heldige vinder af sted på ferie.
Bag Happydays gemmer der sig lidt af en succes: Rejsevirksomheden blev grundlagt i 2004, og i dag har firmaet 40 ansatte og to udnævnelser som Gazellevirksomhed bag sig, og Happydays er blevet et registreret varemærke.

For det med navnet mener de noget med derude i Vangen. Happydays er grundlagt på visionen om at skabe rejser – med glæde. Her lægger alle sig i selen for at levere en ”vare”, hvor man kan mærke, der er glæde bag. Det sker ud fra filosofien om, at man forvalter folks mest dyrebare tid – deres fritid – når man arrangerer en rejse. Happydays sælger kør-selv-ferier, og virksomhedens hoteller er vidt forskellige og spredt over det meste af Europa. Men de finder perlerne, de besøger deres egne hoteller, sikrer at prisniveauet er fornuftigt – og så elsker de at give den ”lidt ekstra”.

Handelsstandsforeningen ønsker tillykke til den heldige vinder, og siger tusind tak til de mange, som har handlet lokalt og bl.a. købt julegaver i Sæbys butikker.

vinder af the Julespil2014

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vinderen af hovedpræmien i ”The Julespil” er fundet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger