Skole- og dagtilbudsdistrikter fastlagt

Skole- og dagtilbudsdistrikter fastlagt

8. december 2014 - kl. 5:39 - af

Frederikshavn_kommune_600x250Børne- og Ungdomsudvalget har på sit seneste møde godkendt et forslag til, hvorledes de nye skoledistrikter fra og med august 2015 skal benævnes.

Man har vedtaget de meget mundrette og ganske logiske betegnelser: Skoledistrikt Nord, Skoledistrikt Øst, Skoledistrikt Vest samt Skoledistrikt Syd. Man vil endvidere tale om afdelinger i stedet for centre.

Distrikterne gælder skoler og dagtilbud i hele Frederikshavn Kommune.

Skoledistrikt Nord vil omfatte Skagen Skoleafdeling, Aalbæk Skoleafdeling samt Strandby Skoleafdeling, som skal ledes af Gert G. Nygaard.

Det kommende Skoledistrikt Øst med Per A. Hesthaven som øverste leder omfatter Frydenstrand Skoleafdeling på Buhlsvej og Frydenstrand Skoleafdeling på Abildvej samt Nordstjernens Skoleafdeling.

Skoledistrikt Vest skal omfatte Bangsbostrand skoleafdeling, Gærum skoleafdeling, Ravnshøj Skoleafdeling samt Heldagsskolen; leder bliver Kaj Erik Jensen.

Endelig kommer Skoledistrikt Syd til at omfatte Sæby Skoleafdeling, Sæbygaard Skoleafdeling, Hørby-Dybvad Skoleafdeling, Hørby og Hørby-Dybvad Skoleafdeling, Dybvad, samt Torslev Skoleafdeling i Østervrå og Stensnæs Skoleafdeling i Voerså. Øverste skoleleder i skoledistrikt syd bliver Annette Jensen Nedermark.

Tilsvarende bliver der Dagstilbudsdistrikterne, Nord, Øst, Vest og Syd med henholdsvis John Høst Sørensen, Gitte Højbjerre, Karin Holm Hansen samt Caroline Skjoldborg som ledere.

Dagtilbudsdistrikt Nord vil rumme Vuggestuen Regnbuen, Børnehaven Mattisborgen, Pilekrattet, Børnehuset Trindelvej, Børnehuset Fyrrekrat, Aalbæk børnehave, Børnehuset Mariehønen, Strandby Børnehave (til udgangen af 2015), Børnehaven Havblik (til udgangen af 2015), Andedammen (til ultimo 2015) foruden en ny daginstitution ved Ellling Skole, som endnu ikke er navngivet.

Dagtilbudsdistrikt Øst rummer Børnehuset Spiren (indtil ny bygning er klar), Abildgaard Børnehave (indtil ny bygning er klar), Børnehaven Spiloppen (indtil ny bygning er klar), Børnehaven Stjernen (indtil ny bygning er klar), Børnehaven Tangloppen (indtil ny bygning er klar), Landbørnehaven, Børnehuset Mælkevejen, Børnehaven Øster Dahl, Børnehuset Hånbæk, Børnehuset Pilekvisten, Børnehaven Humlebien, Røde Kors Børnehave samt en ny institution i det nordlige Frederikshavn, som endnu ikke er navngivet.

Dagtilbudsdistrikt Vest kommer til at omfatte Børnehuset Troldehøj, Børnehuset Bangsbo, Børnenes Hus Lærkereden, Skovbørnehaven samt Kernehuset.

Endelig kommer Dagtilbudsdistrikt Syd til at omfatte Børnehuset Sæbygaardvej, Børnehuset Sættravej, Dybvad Børnehave, Hørby Børnehus, Børnehaven Brolæggervej, Børnegården, Bødkergården, Idrætsbørnehaven Bispevang, Voerså Børnehave samt Thorshøj Børnehus.

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skole- og dagtilbudsdistrikter fastlagt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER