VW Minibus udbrænd ved Sæby Modelflyveklub

VW Minibus udbrænd ved Sæby Modelflyveklub

3. december 2014 - kl. 17:27 - af

Saeby_modelflyverklub_brand_600x250Kl. 15.41 modtog Falck i Sæby en alarm om brand i en minibus til 10 pers., som var parkeret på Ørhedevej ved Modelflyveklubben.

Det viste sig at en mand fra klubben var ude for at flyve med et modelfly, og netop som han havde fået flyet ned, kunne han fornemme at noget lugtede brændt. Da han vendte sig om, var der ild i hans bil bag ham, men der var ikke noget at stille op, selv om han, som foreskrevet, havde en brandslukker i bilen. Bilen var allerede da så overtændt, at det var umuligt at komme til brandslukkeren, og bilen udbrændte.

Klubhuset var aflåst, så det var heller ikke muligt af den vej at skaffe hjælp til slukningen.

Ejeren af bilen fortæller, at han havde nogle batterier stående i bilen til opladning, så om det er det, der har været årsagen til branden, vides endnu ikke, men indsatsleder Rene Beck fortæller, at man formoder at der er sket en kortslutning, og at det er det, der har udløst branden.

Saeby_modelflyverklub_brand_600x400_03 Saeby_modelflyverklub_brand_600x400_01 Saeby_modelflyverklub_brand_600x400_02 Saeby_modelflyverklub_brand_600x400_04 Saeby_modelflyverklub_brand_600x400_10 Saeby_modelflyverklub_brand_600x400_05 Saeby_modelflyverklub_brand_600x400_12 Saeby_modelflyverklub_brand_600x400_11 Saeby_modelflyverklub_brand_600x400_09 Saeby_modelflyverklub_brand_600x400_08 Saeby_modelflyverklub_brand_600x400_07 Saeby_modelflyverklub_brand_600x400_06

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'VW Minibus udbrænd ved Sæby Modelflyveklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER