Forkæmper fik blomster af borgerforening…

Forkæmper fik blomster af borgerforening…

2. september 2014 - kl. 8:23 - af

IMG_6943Hun går forrest. Hun er en fighter. Hun er idealist. Hun tror på det, som hun kæmper for. Lige nu ser det ud til at lykkes, og det har hun fortjent i sin utrættelige kamp for at redde Stensnæsskolens fortsatte eksistens i Voerså. Hun har hele tiden kunnet se det urimelige i at lukke skolen, hvilket Frederikshavns Kommunes byråd truede med i første omgang. Første omgang er vundet, men nu er det overbygningen på skolen, der er truet, og den har både hun og utallige andre i sinde at redde fra det urimelige i påståede besparelser, der overhovedet ikke holder vand. Byrådet er efterhånden også ved at give sig, og flere kan nu selv se, det urimelige i at lukke skolen – uden besparelse, men med urimelig lange transporttider for børnene, som det kommer til at gå ud over.

Hvem er det så, der her er tale om?

Det er Charlotte Laubek, der er gået forrest i en gruppe, hvor hun har vist, at hvis man kæmper mod urimeligheder, så kan det også nytte. Opbakningen har der overhovedet ikke været tvivl om. Hun har været den leder, som skulle til for at tage kampen op mod systemet.

I forbindelse med festlighederne i Voerså lørdag 30. august, hvor der blev afviklet cykelløb, koncert med Sæby Musikkorps og fejring af Kirsebærrets Dag, fandt bestyrelsen bag Voerså Borgerforening lejlighed til at overraske Charlotte Laubek, der var mødt op i det store foreningstelt, hvor kirsebærfolket holdt til. Her takkede Voerså Borgerforenings formand, Rigmor Sørensen, Charlotte Laubek, for den kæmpeindsats for bevarelse af skolen, som hun foreløbig har stået for, med en foreløbig stor buket blomster.

Charlotte Laubek er ikke nem at slå benene væk under, men det her kom helt bag på hende, og det var da også en lettere rørt og mundlam Charlotte Laubek, der takkede pænt, og modtog den store buket.

IMG_6942

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forkæmper fik blomster af borgerforening...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger