Tre Sæbykunstnere udstiller på Ny Åbenkunst

Tre Sæbykunstnere udstiller på Ny Åbenkunst

25. august 2014 - kl. 0:03 - af

IMG_0016 af Susanne VintherI år gennemføres for 6. gang den store Nordjyske Åbenkunst-weekend den 5.-7. september. Tidligere har arrangementet været afholdt på Vrå Højskole og i Kattegatsiloen i Frederikshavn. I år er udstillingens præsentationsudstilling flyttet til ”Byens Rum” Hørfrøgade 4, Ålborg.

Kunstnersammenslutningen Sæbykunstnerne er i år repræsenteret af Susanne Vinther, Margit Rasmussen og Finn Jakobsen. Alle tre kunstnere kan i øjeblikket også opleves på sommerudstillingen på Retfærdigheden i Sæby.

Ideen med Åbenkunst arrangementet er, at foruden den fælles udstilling i Aalborg kan interesserede køre rundt i landsdelen og besøge flere af de forskellige kunstnere i deres respektive værksteder/gallerier både lørdag og søndag. Her kan man måske være så heldig, at blive budt på et glas vin eller andet godt, og så kan man få en god snak med den enkelte kunstner.

Alle tre Sæbykunstnere deltager i præsentationsudstillingen i Byens Rum. Susanne Vinther og Margit Rasmussen holder begge samtidigt åbent i Galleri 133, Frederikshavnsvej 133 (Obs.: GPS 131), hvor de har arbejdende værksted, og fortæller om tilblivelsen af deres kunstværker, og Finn Jakobsen holder åbent i galleri2ti, Solsbækvej 210, hvor der foruden maleriudstilling holdes fernisering om lørdagen kl. 11 på to nye træskulpturer i haven. Både lørdag og søndag er begge gallerier åben kl. 11-16.

De tre kunstnere har alle tidligere deltaget i Åbenkunstudstillingen. De synes at konceptet med at have en fælles præsentationsudstilling og samtidig udstilling hos de enkelte kunstnere er rigtig spændende. Derfor glæder de sig til igen i år at åbne egne værksteder for besøgende, hvor det i hjemlige omgivelser giver mulighed for en god snak om kunsten.

Der er fernisering på præsentationsudstillingen fredag den 5. september kl. 17 i Byens Rum. Hele arrangementet kan ses på udstillingens hjemmeside www.nyaabenkunst.dk , hvor man også kan se de enkelte kunstneres værker http://nyaabenkunst.dk/deltagere2014.html.

Yderligere oplysninger ved henvendelse til de tre kunstnere: Susanne Vinther, www.gallerirosensnavn.dk, Margit Rasmussen, www.galleri133.dk og Finn Jakobsen, www.galleri2ti.dk

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tre Sæbykunstnere udstiller på Ny Åbenkunst ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger