Rådyr og 3 lam med for korte ben…

Rådyr og 3 lam med for korte ben…

4. juni 2014 - kl. 14:27 - af

raalam_600x250Ved middagstid kom et rådyr med sine 3 små lam i rask tempo tværs over Langtved på vej mod Nellemanns Have, men her er der jo sat hegn op, så det gik ikke helt efter planen.

Mor hoppede elegant over hegnet, og det ene lam mavede sig under hegnet, men de sidste to stod tilbage og kunne ikke finde ud af at komme under hegnet.

”Jeg gik hurtigt hjem med min hund, og ringede efter Erik Schack, der er formand for Sæby & omegns jagtforening. Da jeg kom tilbage til Nellemanns Have var endnu et rålam forsvundet, men tilbage lå et lille bukkelam og trykkede sig ned i græsset”, fortæller Myrna Christensen.

Erik Schack løftede det lille lam op og bar det om på den anden side af hegnet og lagde det forsigtigt i græsset, der hvor mor var hoppet over, og straks begyndte det at kalde.

”Nu skal der bare ro på, så skal hun nok begynde at lede efter ham”, fortæller Erik Schack, og slutter med at fortælle at rådyret vil kalde på den når roen falder på, men nu bliver lammet da ikke kørt over på Langtvedvej.

Senere viste det sig dog, at det forsvundne lam var gået op ad Langtvedvej, men nu også stod udenfor og havde problemer. Den blev båret ind til sin bror, og så er det kun at afvente om de bliver fundet af deres mor. Ellers vil de blive bragt i sikkerhed, og opfostret til de er gammel nok til at blive sat ud i naturen igen.

Erik og lam

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rådyr og 3 lam med for korte ben...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER