Veloplagte politikere i aftenens valgdebat på TV2Nord

Veloplagte politikere i aftenens valgdebat på TV2Nord

1. november 2013 - kl. 10:34 - af

10 spidskandidater kæmpede om ordet i TV2/Nords valgdebat, der var den første af i alt 10 debatter, der bliver sendt frem til valget den 19. november.

Selvom der stadig er masser af valgkamp tilbage, var politikerne ikke på den lade side. Emnerne spændte over blandt andet skolelukninger, kommunens gæld, der er den største i Danmark, kommunens nedskæringer på både ældre- og handicapområdet, centralisering og unge på kontanthjælp.

Det kom under debatten frem, at borgerne i Frederikshavn Kommune, formentlig ikke har set det sidste til lukning af små skoler. Direkte adspurgt, om kandidaterne ville undlade at lukke skoler, trådte kun Ida Skov fra Enhedslisten frem.

De andre spidskandidater ser det nødvendigt at skære på antallet af skoler.

”Vi får færre og færre børn i kommunen, så vi kan ikke forsvare at holde skoler med få elever åbne. Vi er nødt til at være ansvarlige”, lød det blandt andet fra Christina L. Eriksen fra SF, der havde Peter Laigaard, Liberal Alliances eneste nordjyske byrådsmedlem, med sig.

Se hele debatten herunder.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Veloplagte politikere i aftenens valgdebat på TV2Nord' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER