Beskæftigelsesminister besøger igen Frederikshavn

Beskæftigelsesminister besøger igen Frederikshavn

30. august 2013 - kl. 0:02 - af

Det gør hun torsdag den 5. september. I den anledning besøger hun virksomheden Martin.

Fabrikschef Peter Høy glæder sig til besøget, og fortæller: “Jeg er glad og stolt over, ministeren kommer og besøger netop os. Vi glæder os”.’
Ministeren skal både møde tillidsfolk, snakke med operatørerne og med på rundvisning.

Birgit Hansen, som er socialdemokraternes spidskandidat tager imod ministeren.
“Det er ikke første gang, beskæftigelsesministeren besøger vores kommune. Hun besøgte sidste år Frederikshavn Produktionsskole. Det var under det besøg, ministeren fremførte sit ønske om at besøge Martin, som hun var vidende om, arbejder lokalt i et globalt marked.
“Vi er glade for minister besøg i kommunen. Det handler om at skabe alliancer. Vi skal benytte enhver lejlighed til at fremme vores sag indenfor beskæftigelsesområdet”, siger Birgit Hansen, fra Socialdemokraterne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Beskæftigelsesminister besøger igen Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER