Håndboldafslutning i Dybvad-Håndbold-Flauenskjold

Håndboldafslutning i Dybvad-Håndbold-Flauenskjold

16. april 2013 - kl. 0:07 - af

Fredag den 12. april blev der traditionen tro afholdt håndboldafslutning i DHF Håndbold. Der deltog ca. 70 spillere i alderen 7-18 år og 16 trænere/holdledere samt udvalgsmedlemmer og forældre.

I år var det frivillige forældre der havde påtaget sig opgaven med at stå for håndboldafslutningen og det var en rigtig god måde at holde afslutning på. Vi startede med spisning af pizzaer og salat, som velvillige forældre havde bidraget med. Dernæst havde festarrangørerne planlagt høvdingebold på tværs af holdene og for at der ikke skulle være for ulige odds, skulle nogle af de største drenge have ”briller” på så de ikke kunne se så meget, pigerne måtte kun spille med en hånd og nogle fik sokker på hænderne, så de havde lidt sværere ved at gribe bolden. Det var et rigtig godt og sjovt initiativ og der var præmier til nogle af spillerne og trænerne, som lavede diverse badutspring og stunts for at undgå at blive ramt. Et rigtig underholdende indslag.

Tommy Pedersen fra håndboldudvalget berettede om året der var gået. Der har i år været pæn tilgang af nye spillere, selvom vi også har mistet nogle spillere, som ville forsøge sig på højere rangerende hold i nærliggende klubber.

Alle ungdomshold har været til Stævne i Vrå, Brønderslev og Omegn i juledagene, og her gik U10 drenge og U14 piger helt til tops og tog pokaler med hjem.

I påsken har DHF deltaget i Holstebro Cup med 5 hold, og det var en rigtig god tur – især det sociale var her i højsædet. Hele dagen gik med at spille håndboldkampe – og om aftenen var der så hygge på skolen, hvor vi boede. Alle deltagere syntes det var en rigtig god tur – og glæder sig allerede til næste år. U10 drenge kom i semifinalen om søndagen – og der var rigtig god opbakning fra de andre hold, som ikke skulle spille. Selvom de førte meget af kampen og virkelig fightede tabte de desværre med et enkelt mål.

I turneringen kunne U12 piger og U12 drenge slutte som en flot nummer 1 i hver deres pulje. U12 drenge kunne pga dispensationsspillere ikke deltage i kredsmesterskaberne, men U12 piger spillede kredsmesterskaber søndag den 7. april, men efter forlænget spilletid måtte de desværre se sig slået med et enkelt mål.

FIFs Venner havde fået lavet flotte t-shirts til de 2 puljevinderhold, og disse blev overrakt af Jette Mikkelsen. FIFs Venner er rigtig gode til at støtte håndbolden, når vi skal til forskellige cups – eller mangler rekvisitter el.lign. og det er DHF meget taknemmelige for.

Derefter  var der kåring og uddeling af fighter og kammeratskabspræmier til hvert hold fra U10 til U18 + senior.  Til de yngste U8 spillere var der en lille gave til alle spillere.

Årets fighter
U10 drenge – Fighter Anders Flauenskjold.

U12 drenge – Fighter Kristian Bouet Mark Nielsen

U12 piger – Fightere Josefine Kristensen og Amalie Lex

U14 piger – Fighter Caroline Barholt

U14 drenge – Fightere Anders Nielsen og Kristian Krogshave

U18 piger – Pernille Myhre

Til sidst blev årets spiller på tværs af ungdomsårgangene kåret. Det blev i år Jacob Skovgaard Jensen, som spiller U12 drenge. Derudover har han hele sæsonen også spillet med på U14 drenge (som er op til 2 år ældre), da de manglede spillere. Jacob fik titlen for sin store træningsflid –er altid til træning og er meget seriøs og lydhør overfor gode råd og vejledninger. Er med til at gå forrest og god for scoringer, frispilninger og fight i forsvaret. Derudover er han en god kammerat og er loyal og positiv.

Årets Spiller Jacob Skovgaard Jensen får overrakt diplom + gave af sidste års Årets Spiller Winnie Jensen.

Serie 3 og 4 damer holdt deres egen afslutning og her blev følgende kåret:

Serie 3 damer – Fighter Berit Rosenkilde

Serie 4 damer – Fighter Diana Bering

Årets seniorspiller blev Stine Engen, bl.a. fordi hun er en af dem der går forrest, når det gælder og hun er ikke bange for at tage nogle knubs. Hun har løftet sit spil meget i år og er en af dem der altid er til træning.

Resten af afslutningsfesten gik i hallen, hvor spillerne spillede håndbold m.v. på tværs af alle årgange. Det er rigtig dejligt at se, at spillerne hygger sig sådan sammen – om de så er 8, 14 eller 18 år.  Festen sluttede ved 22-tiden og dermed vil DHF gerne sige tak for en supergod sæson.  Vi glæder os allerede til næste år, og i udvalget er vi også allerede gået i gang med forberedelserne til næste sæson. Ii år har vi også besluttet at lave lidt sommertræning i løbet af sommeren – dog under hensyntagen til at mange af spillerne også spiller fodbold.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Håndboldafslutning i Dybvad-Håndbold-Flauenskjold' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER