Basketball: Åbyhøj gæster Sæby Fritidcenter lørdag

Basketball: Åbyhøj gæster Sæby Fritidcenter lørdag

1. marts 2013 - kl. 12:33 - af

Sæbys 1. divisions damer lover spænding denne weekend når holdet, lørdag den 2. marts kl. 14.00 i Sæby Fritidscenter tager i mod Åbyhøj fra Århus. De to hold spillede en god kamp i første møde denne sæson, hvor det dog blev til en kneben Åbyhøj sejr, men en kamp hvor Sæby var med hele vejen.

Der er nu tre kampe tilbage af denne sæson, og Sæby har virkelig hårdt brug for point for at komme væk fra bundplaceringen. I lige netop i denne kamp kan der være en mulighed. Sæbyspillerne har dog stor respekt for de unge teknisk dygtige Åbyhøj spillere, som normalt er utrolige træfsikre i deres afslutninger. Sæby skal sørge for at holde fuld fokus i alle 4 perioder, noget som har været svært for damerne igennem hele denne sæson.

“Vi har flere af stamspillerne klar igen efter at have været skadet, men vi mangler stadig højde på holdet, så det er meget vigtigt at alle spillerne bakker hinanden op i forsvaret og holder aftalerne”, udtaler træner Henrik Hansen op til kampen.

Sæby stiller med følgende spillere:

5 Signe Brandt

8 Line Clausen

9 Annika Pedersen

10 Charlotte Simonsen

11 Louise Munch

12 Nina Munck

13 Henriette Sørensen

14 Christina Legaard

17 Jane Casper

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Basketball: Åbyhøj gæster Sæby Fritidcenter lørdag ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER