Advarsel: Mega vindmøller ved Donsted

Advarsel: Mega vindmøller ved Donsted

20. februar 2013 - kl. 0:02 - af

Der er indkaldt til offentligt møde på Dybvad Kro d. 26/2 kl. 19.00 vedr. opsætning af 4 mega vindmøller på 130-140 m. ved Donsted.

Mød op og gør jeres indflydelse gældende.

Nærområde ift. vindmøllerne er 4,5 km (Dybvad by blot 2. km afstand.), er du indenfor denne zone?

Dette er ikke et spørgsmål, om man er for eller i mod grøn energi, men om vi vil accepterer de gener og helbredsproblemer, der er forbundet med vindmøller. Støjproblemer samt lavfrekvens påvirkninger er til stor gene for rigtig mange mennesker i vindmølle-områder. Problemerne er så store, at folk ikke længere bruger deres haver samt får massive helbreds- og søvnproblemer.

Det tilladte DB er på 42 i en radius på en kilometer, men praktiske målinger viser + 5-7 DB, som svarer til larmen i et industriområde. Rapporter viser, at mennesker og dyr får forskellige helbredsproblemer pga. de konstante lavfrekvenspåvirkninger. Dette har bevirket, at flere kommuner i landet har stoppet for yderligere vindmølle projekter indtil undersøgelser foreligger.

Der undersøges/forskes i øjeblikket om hvilke skadelige konsekvenser vindmøller har på mennesker og dyr, så det er vanvid at sætte flere møller op på land, så længe der ikke er afklaring om risici.

Man må heller ikke glemme de store værdiforringelse mange boliger får pga. nærheden af vindmøller. Mange har i dag usælgelige ejendomme, og de hårdeste ramte får kun ca. 10% af ejendomsværdien i erstatning. Dette er en meget ringe kompensation ift. de enorme værditab folk må lide.

Lad fornuften råde og lad os bevare vores smukke natur og vores helbred og få møllerne på havet i stedet for på land. Der er i øjeblikket planer om opsætning af vindmøller 4 km. fra kysten nord for Sæby. Så det vil da være nærliggende at opføre de 4 møller der også. Så er vi udeover de konsekvenser, de har for mennesker og dyr på land. Mød op d. 26/2-13 og gør din indflydelse gældende.

Brug 10 min. ved at studere disse websider: www.stilhed.eu samt se filmene på www.vmmo.dk. Det giver virkelig stof til eftertanke! Det er utrolig vigtigt, at vi som samfund står sammen og påvirker politikkerne til at bruge deres kompetencer og sunde fornuft, som i sagen om vindmøller i Understed.

Med venlig hilsen
Anita og Allan Lund Jensen
Hyttenvej, Dybvad

En kommentar til “Advarsel: Mega vindmøller ved Donsted” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Advarsel: Mega vindmøller ved Donsted”

  • sara Daugaard

    Jeg er nabo til tre 150 m høje vindmøller. I en afstand af 545 m. Kl er nu 01.30. Jeg og min datter kan ikke sove. Sådan er det ca to tre gange i ugen vi ikke kan det. Min datter får en del fravær fra skolen pågrund af hovedpine mavepine og søvnproblemer, dette efter møllerne er sat igang. Vores hus er fra 1902,med en ca 6 cm høj sokkel og 5 cm klaplag oven på lega som gulv. vi får en rungen op i gennem vores gulv, videre op i vores seng op i hoved og krop. Det giver hjertebanken, hovedpine, forhøjet blodtryk, svedture. og ikke minst stres. Vi kan ikke sove for åben vindue mere. Alt ophold uden for er utåeligt. Husk når i skal have vindmøller op, tag IKKE Vestas men simens. Simens larmmer ikke på samme måde, som de tre Vestas møller her ved os. sara tlf 61854139

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Advarsel: Mega vindmøller ved Donsted ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER