”Bølle Bob” med sang, dans, og musik

”Bølle Bob” med sang, dans, og musik

15. februar 2013 - kl. 0:09 - af

Der var gang i den, da ”Bølle Bob” rullede hen over scenen i Voersåhallen 14. februar, da 7. klasse fra Stensnæsskolen opførte, den kendte musical. Publikum sad og trippede med skoene på gulvet, og nogle sang og nynnede med. Selv de mindste fra børnehaveklassen, der var inde og overvære musicalens generalprøve om formiddagen, sad og svingede de snevåde støvler under bænkene og nynnede med. Samtidig skal eleverne på scenen roses for, der hele tiden skete noget, og alle var opmærksomme på, hvad der skulle foregå. Under generalprøven opstod et par småfejl, men det var småting, i forhold til den oplevelse publikum fik af sang, dans, musik, masser af ramasjang samt en hel del spræl og spas.

De optrædende på scenen opførte en musical, der gik lige i publikums hjerter, og publikum var storsindede, med de mange klapsalver, som eleverne også fortjente.

Instruktører var klasselærer Randi Funch, der også var sufflør, samt musiklærer Henrik Krarup, som også havde valgt musikken til musicalen.

Da musicalen var forbi, rykkede alle over på skolen, hvor skolefesten fortsatte. I de forskellige klasseværelser, var der indrettet diverse aktiviteter og boder som fiskedam, diskotek, dartpilekast, flødebollekast samt en masse andre sjove påfund. I et af klasseværelserne kunne pigerne få sat hår og endda blive sminket. Et andet sted kunne købes kaffe, kage og andre gode ting til ganen, som de fleste forældre benyttede sig af, for her var det tilpas langt nok væk fra diskoteket, så der kunne snakkes, og kaffen kunne nydes i fred og ro.

Senere på aftenen var der et elev- og lærertræf for tidligere elever og lærere på skolen. Det er efterhånden en ældre tradition, som føres videre fra år til år. Her udveksledes ”gamle” minder, og der blev hilst på hinanden over et enkelt glas vin.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '”Bølle Bob” med sang, dans, og musik' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger