Arrangementer i Sæby kirke omkring nytår

Arrangementer i Sæby kirke omkring nytår

30. december 2012 - kl. 0:06 - af

Nytårsaftensdag kl. 15.30 er der nytårsgudstjeneste i Sæby kirke. Her siger alle tak for året der er gået, beder for det nye år, og alle ønsker hinanden godt nytår med et glas champagne og et stykke kransekage efter gudstjeneste.

Torsdag den 3. januar kan man være med til at fejre Helligtrekongersaften i Sæby Kirke. Der startes med en aftenmeditation kl. 20.00. Det er en gudstjeneste på godt en halv time, hvor musik og bøn udgør en stor del.

Efter gudstjenesten kan man være med i Klosterfløjen, lige ved siden af kirken, hvor der vil blive fortalt træk fra Helligtrekonger traditionen, og man nyder boller og kaffe/the omkring et festligt opdækket bord med mange levende lys, og der bliver sikkert også mulighed for at synge et par salmer.

Sognepræst Keld Skovgård ønske alle et rigtig godt nytår, med tak for alt godt i det gamle.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Arrangementer i Sæby kirke omkring nytår ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER