Hotel Viking lancerer mere delikat buffet

Hotel Viking lancerer mere delikat buffet

11. december 2012 - kl. 0:07 - af

Nu behøver du ikke længere at stå og skulle tage af de ulækre rester, efter at 25 personer før dig har været oppe for at forsyne sig ved buffeten.

Vi kender det alle sammen. Man sidder og venter, til der ikke mere er så mange i køen ved buffeten, og når man så endelig kommer op for at forsyne sig med et lækkert stykke laks eller andet, ja så er det hele så gennemrodet og ulækkert, at man faktisk ikke mere har lyst til mad.

Det vil Hotel Viking på Frederikshavnsvej nu lave om på.

Fremover vil buffetens forretter blive serveret i små portionsskåle, så man kan tage en lille skål med sild, laks eller hvad man ellers måtte ønske sig, og noget som ikke alle andre har stået og ”grattet” i, og noget som er med til at gøre det hele meget mere hygiejnisk. Det samme kommer til at gælde for desserten, og når hovedretten skal serveres, vil kokken altid være til stede og skære kødet ud.

”Vi har haft rigtig stor succes med denne nye måde at anrette en buffet på, og har fået meget stor ros af vores gæster, som synes det er en rigtig god ide’. Successen har været så stor, at der allerede nu er næsten booket helt op til to af julefrokostdagene næste år, det har vi aldrig prøvet før”, siger Brian Fabricius fra Hotel Viking.

Julefrokosterne i år har stort set indeholdt al det, en julefrokost skal indeholde, men nogle ting er tilberedt lidt anderledes for at give et nyt pift til det traditionelle, og så er der selvfølgelig nye tiltag, som vil være forskellige fra år til år.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hotel Viking lancerer mere delikat buffet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER