Tirsdagsmad i Hørby med regionsmedlem Finn Jakobsen

Tirsdagsmad i Hørby med regionsmedlem Finn Jakobsen

9. februar 2012 - kl. 11:07 - af

Kom og spis med når Hørby Menighedsråd tirsdag den 14. feb. kl. 18.00 inviterer til aftensmad og efterfølgende foredrag med regionsmedlem og forhenværende forstander på Hørby Ungdomsskole Finn Jakobsen. Finn vil fortælle om sundhedsvæsenet i regionen og der bliver rig lejlighed til at stille spørgsmål. Aftenen slutter med kaffe og kage.

Arrangementet finder sted i Møde/sanglokalet (konfirmandstuen) Snedkergårdsvej 16, Hørby og er i øvrigt gratis.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tirsdagsmad i Hørby med regionsmedlem Finn Jakobsen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER