65-årig landmand dømt for misrøgt af slagtesvin

65-årig landmand dømt for misrøgt af slagtesvin

27. januar 2012 - kl. 12:13 - af

Landmanden, som er fra Østervrå, har adskillige gange indleveret svin til Danish Crown i Sæby med forskellige synlige tegn på misrøgt.
Fredag blev han ved retten i Hjørring dømt skyldig i dyremishandling, og dommen lød på en betinget fængselsdom på 10 dage. Samtidige blev han frataget retten til at eje, passe og slagte produktionsdyr i 3 år. Han skal ligeledes betale sagens omkostninger, skriver TV2Nord.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '65-årig landmand dømt for misrøgt af slagtesvin' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER