Nu begynder postvæsenet at true postkassesyndere

Nu begynder postvæsenet at true postkassesyndere

21. januar 2012 - kl. 9:14 - af

De nye regler om placering af postkassen ved vejen trådte i kraft den 1. januar 2012, og ca. 174.000 husstande risikerer nu ikke mere at få post efter 1. marts 2012. Mange husstande opfylder nemlig ikke de nye regler, fortæller Ritzau.

Post Danmark, som har brugt de første par uger af januar på at få et overblik over synderne, har fundet frem til, at fire ud af fem husstande, har flyttet deres brevkasse, mens resten som ikke har en ”lovlig” undskyldning, endnu ikke har fået flyttet postkassen.

Ca. 94 procent af alle husstande har afleveringsforhold i orden efter lovens regler, fortæller Eva Malene Hartmann, chef i Post Danmark Privatkunder, og hun fortæller videre, at de kunder selvfølgelig også fremover vil modtage deres post, men meddeler også at posten returneres til afsender, de steder hvor man endnu ikke har flyttet sin brevkasse ud til vejen.

Post Danmark sender et brev direkte til alle husstande, som ikke har fået brevkassen ud til vejen, og her i oplyses om sidste frist for opsætning, og samtidig giver vi kontaktoplysninger, hvis man har brug for råd og vejledning, og vi fortæller, hvornår posten stopper, hvis ikke brevkassen bliver flyttet, siger Eva Malene Hartmann.

En kommentar til “Nu begynder postvæsenet at true postkassesyndere” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Nu begynder postvæsenet at true postkassesyndere”

  • Ja det kan da ikke komme bag på nogen at den skulle flyttes, det er jo laaaang tid siden vi alle fik det af vide…… så jeg syntes det er iorden at folk ikk får deres post, når nu postkassen skulle flyttes, og det er jeg nemlig absolut ikk enig i…..

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nu begynder postvæsenet at true postkassesyndere ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER