Sæby Haandværkerforening har fået ny formand

Sæby Haandværkerforening har fået ny formand

10. januar 2012 - kl. 16:24 - af

Da den tidl. Flerårige formand Ole Rørbæk Jensen, har ønsket at stoppe i bestyrelsen, for at bruge tiden på byrådsarbejdet, har bestyrelsen besluttet at konstituere sig således, at ny formand bliver John C. Nielsen ( Skagenbeton – Sæby ) og næstformand/sekretær Finn Jensen ( Sæby VVS ), resten af bestyrelsen fortsætter som hidtil med fortsatte tillidsposter. Ny suppleant er valgt Lars Andersen ( Sæby El ).

Efter flere års stilstand blandt medlemstallet, er dette tal steget med 25 % alene i årets første uger, og mange flere er på vej. Bestyrelsen har ændret vedtægterne således, at håndværkere udenfor Sæby omegn, også er velkomne medlemmer, såfremt de er håndværkere i Frh. Kommune. Da håndværkeres arbejdsradius bliver større og større, er det naturligt at Haandværkerforeningen også udvider sin.

Da Haandværkerforeningen betragter projektet Retfærdigheden ( den gl. politistation ) som et glimrende projekt for byen, har man valgt at bidrage med aktiekøb for 30.000 kr., også for at lokale håndværkere kan bidrage med ombygning, og vedligeholdelse af denne smukke gl. bygning.

Håndværkerforeningen er efter hånden fyldt 130 år, og det er glædeligt at håndværkerne i denne udfordrende tid, igen samles omkring foreningens aktiviteter. De nye medlemmer er velkomne, til at komme med nye ideer og aktiviteter, for både yngre og ældre, således de medvirker til at foreningen forhåbentlig kan fortsætte mange år endnu.

Alle selvstændige der bruger hænderne til form for tjeneste, kan søge optagelse i Haandværkerforeningen, såfremt de virker her i kommunen. De skal blot kontakte ovennævnte om optagelse.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Haandværkerforening har fået ny formand' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger