Politiet melder om et stille døgn i Sæby

Politiet melder om et stille døgn i Sæby

9. januar 2012 - kl. 15:41 - af

Weekenden i Sæby har været meget stille, ingen indbrud og intet hærværk, så en positiv meddelelse.

Et enkelt lille færdselsuheld kunne de dog melde om. Uheldet skete på Bredgade i Østervrå, hvor en personbil, søndag ca. kl. 17, kørt op bag i en parkeret bil.  Der skete materielle skader på bilerne, og passagererne blev kørt en tur på skadestuen, for at sikre at der ikke var sket personskader.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Politiet melder om et stille døgn i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER