MadKongen har drejet nøglen og lukker i Vangen

MadKongen har drejet nøglen og lukker i Vangen

25. december 2011 - kl. 14:48 - af

Fra pålidelig kilde har SaebyAvis.dk erfaret at forretningen måtte lukke pga. økonomiske vanskeligheder.

Ejer Kim Wolff Nielsen bekræfter lukningen og fortæller til SaebyAvis, at firmaet videreføres under navnet MadKongen ApS, og vil blive drevet i forbindelse med Dybvad Kro, som han forpagtede, da den fornylig blev genåbnet efter en større renovering. ”Dybvad Kro går over al forventning, vi har meget travlt og en godt fyldt kalender”, siger han og fortsætter: ”Det er således ikke noget, der vil komme til at påvirke Dybvad Kro og Hotel”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'MadKongen har drejet nøglen og lukker i Vangen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER