Kom “TilHest” på Torvet i Sæby fra på søndag

Kom “TilHest” på Torvet i Sæby fra på søndag

24. november 2011 - kl. 17:14 - af

En helt ny og anderledes butik åbner på søndag i Sæby. Forretningsindehaver Lise Lotte Bager fortæller, at ideen opstod meget spontant.

“Vi var i banken i anden anledning, da vi så de tomme lokaler, og det tog os ikke lang tid at beslutte, at det kunne være en rigtig god idé at åbne forretning her. Vi startede “Tilhest” på nette som en web-shop (www.tilhest.dk) i marts 2011, men nu får vi altså fysisk butik på Torvet i Sæby”.

Lise Lotte bor i Dronninglund og arbejder til daglig i “Foderland” i Frederikshavn. Hun har 30 års erfaring inden for hestbranchen bl.a. som underviser, og forretningen vil da også komme til at indeholde alt, hvad både hest og rytter kan ønske sig.

Hun er rigtig glad for placeringen på Torvet, da Lise Lotte Bager tidligere har arbejdet hos Bøger og Papir, og derfor kender kvarteret rigtig godt, og hun ser da også frem til at få sin tidligere arbejdsplads som nabo.

En kommentar til “Kom “TilHest” på Torvet i Sæby fra på søndag” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Kom “TilHest” på Torvet i Sæby fra på søndag”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER