Solouheld på Østkystvejen ved Dyrheden Skov

Solouheld på Østkystvejen ved Dyrheden Skov

22. november 2011 - kl. 10:49 - af

Her til morgen, nærmere klokken 8.57, indløb alarmen hos Falck og politi.
Umiddelbart lyder meldingen på ulykke med fastklemte, og efter Saebyavis’s oplysninger er 2 køretøjer impliceret. Der er sendt ambulance samt paramediciner til stedet, ligesom brandfolk fra Sæby med frigørelsesudstyr er kørt til stedet umiddelbar før Dyrheden Skov.

OPDATERING:
De viser sig nu at det drejer sig om en bil der var kommet ud i rabatten og efterfølgende var væltet rundt en gang. Det oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi, Aage Pedersen til TV2/nord.

Det vidne, der kontaktede politiet, kunne fortælle, at der sad en person i bilen, som ikke var fastklemt. Kvinden var ved bevidsthed, men havde ondt i ryggen. Hun er nu blevet kørt på sygehuset til nærmere undersøgelse.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Solouheld på Østkystvejen ved Dyrheden Skov ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER